Izolatii termice cu polistiren sau vată minerală de fațadă – Termosistem

Izolatii termice cu polistiren sau vată minerală de fațadă – Termosistem

De ce sa investiți în termoizolarea locuinței?

Este știut faptul că multe din casele noastre pierd căldura prin ferestre, pereți, fundații, mansarde, terase și chiar instalații. Pentru reducerea costurilor legate de încălzirea caselor sau apartamentelor pe perioada iernii, dar și a celor legate de asigurarea unei temperaturi optime pe timpul verii, este necesara efectuarea unei izolații termice a clădirii, cu materiale de calitate, cu proprietăți termoizolante foarte bune.

O termoizolare eficientă nu se poate obține fără niște materiale de calitate, concepute special în acest scop. Pentru a fi considerat termoizolant, un material trebuie să îndeplinească următoarea condiție: conductivitatea termică de calcul să fie mai mică sau cel mult egală cu 0,10 W/(m²K).

Această lucrare este o investiție importantă, care, dacă nu este gestionată corect, vă poate afecta serios buzunarul. Fiecare element din structura izolației termice are rolul său bine definit, pentru care s-au făcut studii și cercetări, astfel încât o lucrare bine executată, cu materiale de calitate, să ofere un maxim de randament termic.

Așadar, termoizolarea nu poate fi ignorată, dacă doriți să reduceți consumul energetic și sa plătiți mai puțin pentru climatizarea interiorului.

O izolație termica corect realizată înseamnă confort

Doriți sa realizați o izolare termica exterioara a blocului sau casei în care locuiți? Nimic mai simplu.
Bifcons Piatra Neamt efectuează lucrări de termoizolare a clădirilor (termosistem) fie cu plăci de vată minerală bazaltică de fațadă, fie cu polistiren expandat/extrudat, în funcție de cerințele clientilor.